2021-02-05 07:41:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Sikerülhet pontot tennie egy régóta elhúzódó kényes ügy végére

Napi horoszkóp február 5-re 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma sehogy sem találja a helyét. Úgy érzi, olyan helyzetbe került, ahonnan nem látja tisztán a kiutat. Ha nem tud dönteni, hogyan tovább, keresse fel egy idősebb rokonát. Jó ötletet kaphat tőle.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha valamilyen hivatalos elintézni valója van, akkor jól teszi, ha rögtön azzal kezdi a reggelt. A nap további részében ugyanis zavarba ejtő jelenetekre, időhúzásra számíthat. De, ha a legfontosabbon már túl van, akkor ez nem fogja úgy aggasztani.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy nagy feladattal birkózhat meg a mai napon. Esetleg sikerülhet pontot tennie egy régóta elhúzódó kényes ügy végére. Az elégedettségét, örömét ossza meg másokkal is, ünnepeljen egy kicsit.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha konfliktusai vannak a környezetével, jól teszi, ha kissé magába is néz. Nem lehet mindig másra kenni a hibákat. Van, ami önből indul ki. Talán a látása is elhomályosult egy-két dologban. Szakítson az előítéleteivel!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Minél diplomatikusabban lép fel a munkahelyén, annál könnyebben érhet célt. A jó eredményeket értékelni is fogják, ezért inkább a lassú, de biztos haladásra törekedjen, semmint a harciasságra. Úgyis tudni fogják, mi az ön érdeme.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Skorpióban jár. Annyira szerelmes hangulatban van, hogy legszívesebben csak a mának élne, semmit nem gondol a kötelezettségekkel, a jövővel. Ha a párjáért van oda, akkor ez így a jó. Ám, ha másért rajong, az még sok bonyodalom okozója lehet!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Jobban kellene képviselnie magát a munkahelyén, ha azt szeretné, hogy felfigyeljenek a tehetségére. A jó munkavégzés ehhez úgy látszik, manapság nem elég. Ne legyen szerény, merjen látszani, megmutatkozni, kiállni az érdekeiért!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Skorpió jegyén halad keresztül. Jobban oda kellene figyelnie a stílusára: sokakat megbánthat, ha túl gyorsan mond ki dolgokat. Nem mintha nem tapintana rá a lényegre, sőt. De ez fájó lehet. Inkább csak négyszemközt tegyen megjegyzéseket, és akkor se csípős hangon.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Mozgalmas napokat él meg mostanában. A munkatársai is szokás szerint leginkább önben bíznak, de ne engedje, hogy ez azt jelentse, hogy mindent önnek kell elvégeznie helyettük.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Gyengédségre és romantikára vágyna, de valahogy úgy alakulnak a dolgok, hogy folyton bosszúsággal válnak el a kedvesével. Ez pedig nem jó. Tudatosan kellene törekednie arra, hogy mindig pozitívan zárja a beszélgetéseket.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Jobban kellene ügyelnie az időbeosztására! Ön nem szereti a rutinmunkát, különösen, ha mások mondják meg, hogy mit kellene tennie. Ám, ha maga vállalta, akkor nem szólhat egy szót sem. Ma hajtós napja lehet, ha be akarja fejezni a feladatait.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Skorpióban jár, ez kísértést jelez a szerelemben. Ha már nem független ember, nagyon meg kell gondolnia, belekezd-e egy titkos kapcsolatba. Bár sok izgalmat tartogat a dolog, de hosszú távon, higgye el, nem éri meg!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: